Paguaj me VllesaWallet

VllesaWallet është kuleta juaj dixhitale, me VllesaWallet ju mund të paguani të gjitha faturat nga telefoni juaj dhe me provizione minimale.

VllesaWallet Transfere

Me VllesaWallet transferimi i parave brenda territorit të Kosovës bëhet brenda sekondash dhe me 0 Provizion.

Paguaj në Degë

VllesaPagesa gjendet në çdo qytet të Kosovës me mbi 60 lokacione. Tek ne ju mund të paguani me provizione më të ulta dhe pa pritur në radhë.

RIA Transfer Parash

Me RIA Transfer Parash ju mund të transferoni para në Kosovë nga më shumë se 447,000 lokacione në botë.

VllesaWallet
aplikacioni më inovativ për pagesa dhe transfere parash në Kosovë!

VllesaWallet nga VllesaPagesa është aplikacioni mobil më i avancuar në tregun e Kosovës për realizimin e pagesave dhe transferimit të parave.

"Applikacioni VllesaWallet çdo ditë po merr vlersime maksimale nga përdoruesit e tij, bëhu pjesë e komunitetit tonë edhe ti e ndreqja punët vehtes."
Mos prit n'rend, paguaj n'vend.

Lajme dhe njoftime

Njoftim

Klient të nderuar ju njoftojmë se dita e premte, 25 dhjetor 2020, është festë zyrtare e Republikës së Kosovës dhe

VllesaPagesa dhe Ipko nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me Ipko, në mënyrë që të jetë sa më afër

Marrëveshje Bashkëpunimi

VllesaPagesa nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me BKT VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me BKT Kosova në

Pagesa të shpejta

Shërbimi në lokacionet e VllesaPagesa kryhet shpejtë dhe pa pritje.

Provizionet më të lira

Pagesat dhe transferet në VllesaPagesa kushtojnë më lirë se kudo tjetër.

Mbi 60 lokacione në Kosovë

Ne jemi çdo ditë e më afër jush. Kudo që të ndodhesh një nga lokacionet tona do ta keni shumë afër.