VllesaPagesa dhe Ipko nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me Ipko, në mënyrë që të jetë sa më afër klientëve për ofrimin e produkteve të Ipko-s në të gjitha degët e saj: – Rimbushjen e Telefonit, – Pagesat e Internetit, – Pagesat e TV, etj. Tani në mbi 60 degët e VllesaPagesa qytetarët e…

Continue reading

Njoftim

Klient të nderuar ju njoftojmë se dita e premte, 25 dhjetor 2020, është festë zyrtare e Republikës së Kosovës dhe është ditë pushimi.  Gëzuar Pashkët!

Continue reading

Marrëveshje Bashkëpunimi

VllesaPagesa nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me BKT VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me BKT Kosova në mënyrë që të jetë sa më afër klientëve me produktet dhe shërbimet e saj. Punonjësve të sektorit publik u ofrohet mundësia të aplikojnë për produktet e mëposhtme, përmes degëve të VllesaPagesa: 𝐑𝐫. 𝐅𝐞𝐡𝐦𝐢 𝐀𝐠𝐚𝐧𝐢 𝐧𝐫….

Continue reading

Leave a Comment