Shërbimet

Tani në të gjitha degët VllesaPagesa ju mund të kryeni transaksionin e deponimit të parave në llogarinë tuaj.

Në të gjitha degët VllesaPagesa klientët BKT tani mund të paguajn këstin e Kredisë pa pritur në radhë dhe brenda pak minutave.

Tani në të gjitha degët VllesaPagesa ju mund të kryeni transaksionin e deponimit të parave në llogarinë tuaj.

Në të gjitha degët VllesaPagesa klientët BKT tani mund të paguani detyrimet e kartës së kreditit.

VllesaWallet

Aplikacioni më inovativ për pagesa dhe transfere parash në Kosovë!

VllesaWallet nga VllesaPagesa është aplikacioni mobil më i avancuar në tregun e Kosovës për realizimin e pagesave dhe transferimit të parave.

appstore
google-play
TRANSFERE TË SHPEJTA DHE TË SIGURTA

Dërgo në 500k+ lokacione në 190+ shtete dhe territore

Shiko çmimet e fundit në gjepin tënd. Pa tarifa të fshehura, paratë që ti dërgon tek shoqëria dhe familja arrijnë të sigurta. Shiko tarifat më të mira në çdo kohë për dërgim të lehtë në mbi 190 shtete.