Author: vllesapagesa

Uncategorized

VllesaPagesa dhe Ipko nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me Ipko, në mënyrë që të jetë sa më afër

Uncategorized

Njoftim

Klient të nderuar ju njoftojmë se dita e premte, 25 dhjetor 2020, është festë zyrtare e Republikës së Kosovës dhe

Uncategorized

Marrëveshje Bashkëpunimi

VllesaPagesa nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me BKT VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me BKT Kosova në