Autor: vllesapagesa

Uncategorized

VllesaPagesa dhe Ipko nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me Ipko, në mënyrë që të jetë sa më afër

Uncategorized

Njoftim

Klient të nderuar, Ju njoftojmë se ditët e premte, datë 25 dhjetor 2020, është festë zyrtare e Republikës së Kosovës

Uncategorized

Marrëveshje bashkëpunimi

VllesaPagesa nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me BKT VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me BKT Kosova në